Foliovision Forums Foliopress WYSIWYG Installation Can’t get Foliopress’ image manager to work

  • Hi everybody@foliovision

    As the title says I just can’t get it to work and I can’t figure why. When i click on Quick Insert Image button, new window pops out but empty. I usually have to wait a little for the manager to load but this time nothing happens. My server meets the standards, I have installed latest version of wordpress (3.21), disabled all plugins except Foliopress, played with permissions, media path configurations, made fresh install on subdomain just to test the plugin but to no avail.

    Error log reports this message:

    Undefined variable: corestyles in ../foliopress-wysiwyg/foliopress-wysiwyg-class.php on line 1198
    Undefined variable: corestyles in ../foliopress-wysiwyg/foliopress-wysiwyg-class.php on line 1200
    Undefined variable: fontformats in ../foliopress-wysiwyg/foliopress-wysiwyg-class.php on line 1208
    Undefined variable: fontformatnames in ../foliopress-wysiwyg/foliopress-wysiwyg-class.php on line 1209
    Undefined variable: fontformatnames in ../foliopress-wysiwyg/foliopress-wysiwyg-class.php on line 1211
    has_cap was called with an argument that is deprecated since version 2.0! Usage of user levels by plugins and themes is deprecated. Use roles and capabilities instead. in ../wp-includes/functions.php on line 3466
    Uninitialized string offset: 0 in ../foliopress-wysiwyg/foliopress-wysiwyg-class.php on line 395
    Uninitialized string offset: 0 in ../foliopress-wysiwyg/foliopress-wysiwyg-class.php on line 405
    has_cap was called with an argument that is deprecated since version 2.0! Usage of user levels by plugins and themes is deprecated. Use roles and capabilities instead. in ../wp-includes/functions.php on line 3466
    get_editable_user_ids is deprecated since version 3.1! Use get_users() instead. in ../wp-includes/functions.php on line 3382
    Uninitialized string offset: 0 in ../foliopress-wysiwyg/foliopress-wysiwyg-class.php on line 962
    Uninitialized string offset: 0 in ../foliopress-wysiwyg/foliopress-wysiwyg-class.php on line 529
    Undefined variable: corestyles in ../foliopress-wysiwyg/foliopress-wysiwyg-class.php on line 1198
    Undefined variable: fontformats in ../foliopress-wysiwyg/foliopress-wysiwyg-class.php on line 1208
    Undefined variable: fontformatnames in ../foliopress-wysiwyg/foliopress-wysiwyg-class.php on line 1209
    Undefined variable: fontformatnames in ../foliopress-wysiwyg/foliopress-wysiwyg-class.php on line 1211

    Maybe an incompatibility with 3.21.
    I should also mention that I checked the plugin on my other wordpress instalations on different servers and it spits out error messages but with no problem with image manager window.
    Otherwise, you are doing an amazing job with this plugin and i’m really looking forward to see the solution to this issue.

    Thx,
    J.

    Reply
Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Martin
    Keymaster

    Hello Jelenko,

    thank you very much for a nice bug report.

    It looks like some of the PHP warnings might be damaging the JavaScript code present in the window. We check our error logs on our sites to make sure our plugins are not filling them with errors, but we haven’t seen these before.

    Could you try to save the plugin options in WP Admin -> Settings -> Foliopress WYSIWYG to see if it works afterwards? The options are initialized properly together with the plugin, but there might be a glitch in that.

    We will test your issues and see if we can get to the same error. We also prepare some performance tweaks for the new version.

    Thank you,
    Martin

    Reply

    Wow, that was quick :)

    I’ve tryed your suggestions but unfortunately with no effects. The thing that makes me insane is that it works on other servers in almost identical environment.
    Well, I guess I’ll have to wait for the next release and keep my eye on the thread in case anybody find a solution.

    Anyway, thanks for your answer and keep up the good work.

    Reply
    Martin
    Keymaster

    Hello Jelenko,

    I checked out your issues. You probably have the WordPress debuging turned on. Read more about it here:
    http://codex.wordpress.org/Editing_wp-config.php#Debug

    I also cleaned up the plugin code, so there warnings should not show up anymore.

    New version – 0.9.20 is out.

    Thanks,
    Martin

    Reply
Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
Reply To: Can’t get Foliopress’ image manager to work